00386 56 800 400 [email protected]

Heritage Award 2017

“Dediščina je dialog med preteklostjo in prihodnostjo.” To predstavlja naš stil življenja in zelo ponosni smo na to nominacijo, ki nam jo podeljuje JRE združenje. Nominiranci so:

Avstrija – Jürgen Csencsits, Gasthaus Csencsits

Belgija – Paul Hendrickx, Petit Aneth

Hrvaška – Teo Franetich, Restaurant San Rocco

Francija – Benjamin Delpierre, Restaurant La Liégeoise

Nemčija – Daniel Fehrembacher, Restaurant Adler

Italija – Filippo Saporito, La Leggenda dei Frati

Nizozemska – Laurent Smallegange, Spetters

Slovenija – Ksenija Mahorčič, Gostilna Mahorčič

Španija – Elena Arzak, Arzak

Švica – Arno Abächerli, Auberge de la Croix Blanche

Velika Britanija/Irska – Alfred Prasad, Prasad

Mladi mladim

MLADI MLADIM: Okusi JRE restavracij za mlade do 30 let Kdo smo?Smo mlajši gostinci, povezani v mednarodno združenje JRE. Jeunes Restaurateurs (mladi gostinci) Družijo nas talent, strast do gostinskega poklica ter želja po izmenjavi izkušenj. Povezali smo se z višjimi...

Posebno priznanje ooz Sežana

Ksenija in Martin sta od Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana prejela Priznanje za kakovost izdelkov, storitev in inovatorske dosežke. Obrazložitev: "V sodobnem, kakovostnem razvoju turistične dejavnosti je kulturna in pokrajinska raznovrstnost razpoznana kot...

Gault&Millau Slovenija in 3 kape

Za našo gostilno 3 kape po izboru Gault & Millau Slovenija. V torek, 20. novembra, so se na gala večeru ob izidu prvega samostojnega vodnika Gault & Millau Slovenija poklonili slovenski gastronomiji ter podelili 8 nagrad za leto 2019. Naše delo je vodnik...

Heritage Award 2017

"Dediščina je dialog med preteklostjo in prihodnostjo." To predstavlja naš stil življenja in zelo ponosni smo na to nominacijo, ki nam jo podeljuje JRE združenje. Nominiranci so: Avstrija - Jürgen Csencsits, Gasthaus Csencsits Belgija - Paul Hendrickx, Petit Aneth...

Festival Brkinska sadna cesta 2015

V okviru Festivala je Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana v Gostilni Mahorčič v Rodiku organizirala marketinško delavnico »Tehnike trženja v gastronomiji s kreativnimi pristopi Chefa Emanuela Scarella«. Udeleženci so z zanimanjem prisluhnili Giovanniju...