00386 56 800 400 [email protected]

Mladi mladim

MLADI MLADIM: Okusi JRE restavracij za mlade do 30 let

Kdo smo?
Smo mlajši gostinci, povezani v mednarodno združenje JRE.

Jeunes Restaurateurs (mladi gostinci)

Družijo nas talentstrast do gostinskega poklica ter želja po izmenjavi izkušenj. Povezali smo se z višjimi gostinskimi šolami in v svoje ustvarjanje vključili mlade ter skupaj gradimo kulinarično prihodnost Slovenije.

Zakaj mladi mladim? Radi bi mladim sladkouscem (do 30 let) približali vrhunsko ustvarjalno kuhinjo.

Kdaj mladi mladim?  1. 2. – 10. 2. 2019

Kaj nudimo mladi mladim? 30% popust na izbrani chefov jedilnik.
Pri kuhanju in strežbi bodo pomagali MLADI študentje višjih šol.

Posebno ponudbo za mlade nudijo naslednji chefi:

Uroš Štefelin – Vila Podvin, Radovljica ([email protected])
Uroš Fakuč – DAM restavracija, Nova Gorica ([email protected])
Tanja in Damir Pintarič – Gostilna Rajh, Bakovci ([email protected])
Tadej Gašparin – Restavracija Pikol, Nova Gorica ([email protected])
Ksenija in Martin Mahorčič – Gostilna Mahorčič, Rodik ([email protected])
Boštjan Rakar – Gostilna Rakar, Gorenje Ponikve ([email protected])
Marko Pavčnik – Pavus – Tabor Castle, Laško ([email protected])
Janko Franetič in Tomaž Bevčič – Rizibizi, Portorož ([email protected])
Urh Kapelar in Ana Justin – Skipass restavracija, Kranjska Gora ([email protected])

Izberite želeno restavracijo in rezervirajte!

Rezervacija je obvezna. Rezervacije sprejemamo po elektronski pošti ali po telefonu.
Ponudba velja za mlade do dopolnjenega 30,99 leta.
Ponudba velja v primeru, da celotno omizje izpolnjuje starostni pogoj in vsak predloži osebni dokument.

Slovenia Green Cuisine

Pridobili smo dva trajnostna znaka Slovenia Green Cuisine in Green Key Zavedamo se opomena trajnosti, zato smo v mesecu juniju 2021 s ponosom  prejeli znak Slovenija Green Cuisine, ki je eden glavnih ciljev projekta Evropske gastronomske regije 2021 in  zelene shema...

Zelena politika gostilne

Sprejeli smo odločitev, da svojo obstoječo ZELENO POLITIKO nadgradimo s postopkom certificiranja za pridobitev trajnostnega certifikata ZELENI KLJUČ/GREEN KEY in naknadno še s certifikatom GREEN CUISINE. Zeleni ključ je vodilni standard odličnosti na področju okoljske...

Michelin v Rodiku

Smo ponosni prejemniki kar dveh Michelinovih nagrad. Zelena zvezdica oz. priznanje za trajnost izpostavlja kuharske mojstre in njihove restavracije, ki delujejo v smeri bolj trajnostno naravnane gastronomije in posledično bolj trajnostne družbe. Zeleni piktogram...

Best pastry chef 2020

"Čeprav Ksenija K. Mahorčič ni izšolana kuharica, je nekaj najbolj genialnega, kar se je lahko zgodilo slovenski kulinariki. Njena pot je unikatna: v svet gostinstva jo je pred 20 leti privedla gola ljubezen, a ne do kuhanja, ampak do moža Martina, ki pripada že...

Mladi mladim

MLADI MLADIM: Okusi JRE restavracij za mlade do 30 let Kdo smo?Smo mlajši gostinci, povezani v mednarodno združenje JRE. Jeunes Restaurateurs (mladi gostinci) Družijo nas talent, strast do gostinskega poklica ter želja po izmenjavi izkušenj. Povezali smo se z višjimi...