00386 56 800 400 [email protected]

Mladi mladim

MLADI MLADIM: Okusi JRE restavracij za mlade do 30 let

Kdo smo?
Smo mlajši gostinci, povezani v mednarodno združenje JRE.

Jeunes Restaurateurs (mladi gostinci)

Družijo nas talentstrast do gostinskega poklica ter želja po izmenjavi izkušenj. Povezali smo se z višjimi gostinskimi šolami in v svoje ustvarjanje vključili mlade ter skupaj gradimo kulinarično prihodnost Slovenije.

Zakaj mladi mladim? Radi bi mladim sladkouscem (do 30 let) približali vrhunsko ustvarjalno kuhinjo.

Kdaj mladi mladim?  1. 2. – 10. 2. 2019

Kaj nudimo mladi mladim? 30% popust na izbrani chefov jedilnik.
Pri kuhanju in strežbi bodo pomagali MLADI študentje višjih šol.

Posebno ponudbo za mlade nudijo naslednji chefi:

Uroš Štefelin – Vila Podvin, Radovljica ([email protected])
Uroš Fakuč – DAM restavracija, Nova Gorica ([email protected])
Tanja in Damir Pintarič – Gostilna Rajh, Bakovci ([email protected])
Tadej Gašparin – Restavracija Pikol, Nova Gorica ([email protected])
Ksenija in Martin Mahorčič – Gostilna Mahorčič, Rodik ([email protected])
Boštjan Rakar – Gostilna Rakar, Gorenje Ponikve ([email protected])
Marko Pavčnik – Pavus – Tabor Castle, Laško ([email protected])
Janko Franetič in Tomaž Bevčič – Rizibizi, Portorož ([email protected])
Urh Kapelar in Ana Justin – Skipass restavracija, Kranjska Gora ([email protected])

Izberite želeno restavracijo in rezervirajte!

Rezervacija je obvezna. Rezervacije sprejemamo po elektronski pošti ali po telefonu.
Ponudba velja za mlade do dopolnjenega 30,99 leta.
Ponudba velja v primeru, da celotno omizje izpolnjuje starostni pogoj in vsak predloži osebni dokument.

Mladi mladim

MLADI MLADIM: Okusi JRE restavracij za mlade do 30 let Kdo smo?Smo mlajši gostinci, povezani v mednarodno združenje JRE. Jeunes Restaurateurs (mladi gostinci) Družijo nas talent, strast do gostinskega poklica ter želja po izmenjavi izkušenj. Povezali smo se z višjimi...

Posebno priznanje ooz Sežana

Ksenija in Martin sta od Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana prejela Priznanje za kakovost izdelkov, storitev in inovatorske dosežke. Obrazložitev: "V sodobnem, kakovostnem razvoju turistične dejavnosti je kulturna in pokrajinska raznovrstnost razpoznana kot...

Gault&Millau Slovenija in 3 kape

Za našo gostilno 3 kape po izboru Gault & Millau Slovenija. V torek, 20. novembra, so se na gala večeru ob izidu prvega samostojnega vodnika Gault & Millau Slovenija poklonili slovenski gastronomiji ter podelili 8 nagrad za leto 2019. Naše delo je vodnik...

Heritage Award 2017

"Dediščina je dialog med preteklostjo in prihodnostjo." To predstavlja naš stil življenja in zelo ponosni smo na to nominacijo, ki nam jo podeljuje JRE združenje. Nominiranci so: Avstrija - Jürgen Csencsits, Gasthaus Csencsits Belgija - Paul Hendrickx, Petit Aneth...

Festival Brkinska sadna cesta 2015

V okviru Festivala je Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana v Gostilni Mahorčič v Rodiku organizirala marketinško delavnico »Tehnike trženja v gastronomiji s kreativnimi pristopi Chefa Emanuela Scarella«. Udeleženci so z zanimanjem prisluhnili Giovanniju...