Tako, kot se oblikuje zgodba, ko potuje od ust do ust, tako se oblikuje recept, ko potuje iz generacije v generacijo. Tako nastane nova zgodba, katere začetek je še vedno: »Nekoč, v tistih časih, ko….«
Danes je v torti lahkotnost.
Draženje brbončic v mini grižljajih.
Kombinacije okusov v harmoniji.
Trilogija… splet okusov treh čokolad iz treh različnih teritorijev. Bela čokolada, ki je dobila ime po slonokoščeni obali, nežnega okusa, z niansami svežega mleka in vanilje, z odličnim ravnovesjem med sladkorjem in mlekom zagotavlja zelo fino in svileno teksturo. Mlečna čokolada iz Madagaskarja ponuja mehak in žameten karamelni okus. Temna čokolada Karibskih otokov, ki z njeno bogato aromo, razkriva okuse mandljev in pražene kave. Kuhana krema pasijonke pa se skriva v njej, preseneča in osveži.
Poletna… ko zarežeš v penasto kremo nežne karamele, srečaš sadje poletja – po želji.
Piemont… je uglajeni in prefinjeni lešnik iz Piemonta. Rahlo pražen in skrbno očiščen, da se ob njem ne znajdejo toni grenkobe. Kljub družbi ganacha temne čokolade, je vsak grižljaj izjemen trenutek, saj čez celotno degustacijo ostaja intenziven okus in aroma lešnika.