Piše Ksenija Krajšek Mahorčič | 9.10.2014 | Novice
Oblikovalska okuševalnica Oblikovalska okuševalnica, ki jo organizira Zavod Big v okviru meseca oblikovanja v Ljubljani, se s svojo izvirno idejo o kreativnem povezovanju vrhunske kulinarike in oblikovanja kali in razvija že od leta 2007. Koncept je preprost: ekipa,...
Piše Ksenija Krajšek Mahorčič | 1.05.2014 | Novice
Večerja 4 rok: Matteo Metullio Večerja 4 rok: Matteo Metullio & Ksenija Mahorčič, petek, 9. maj 2014 ob 20h v gostilni Mahorčič Matteo Metullio je kot 25-letnik, najmlajši italijanski chef z Michelinovo zvezdico. Iz restavracije La Siriola v San Cassianu (Alta...
Piše Ksenija Krajšek Mahorčič | 9.12.2013 | Novice
Povabilo v Alta Badio »V italijanski La Villi (Stern) v Dolomitih se zberejo decembra vsako leto najboljši alpski smučarji na svetu, da na progi Gran Risa izberejo med seboj zmagovalca najbolj prestižnega moškega veleslaloma za svetovni pokal. Med njimi, žal, že nekaj...
Piše Ksenija Krajšek Mahorčič | 6.05.2013 | Novice
Povabilo v JRE Ponosni smo na povabilo v prestižno združenje Jeunes Restaurateurs d’ Europe (JRE). Jeunes Restaurateurs d’ Europe je prestižno gastronomsko združenje, ki promovira spoštovanje tradicije in kreativnost ter inovativnost mladih kuharjev pod motom »talent...
Piše Ksenija Krajšek Mahorčič | 20.10.2012 | Novice
NeDelov vodič 2013 Slovenia Green Cuisine Pridobili smo dva trajnostna znaka Slovenia Green Cuisine in Green Key Zavedamo se opomena trajnosti, zato smo v mesecu juniju 2021 s ponosom prejeli znak Slovenija Green Cuisine, ki je eden glavnih ciljev projekta Evropske...
Piše Ksenija Krajšek Mahorčič | 10.10.2012 | Novice
V vodiču Identita Golose Bilo je veliko presenečenje, ko so nas po pošti obvestili, da je v tem vodiču napisana zgodba o nas. Postaja že tradicija, glede na to, da je to že šesta izdaja. Avtor je Paolo Marchi, direktor kongresa gastronomije Identità Golose v Milanu,...